ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Σχέδιο για ολογέματο κέντημα

      Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα, την τελευταία του Αυγούστου. Δεν χρειάζεται να μελαγχολούμε γιατί το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του. Πάντα, όταν ολοκληρώνεται ο κύκλος μιας εποχής η καινούρια έρχεται και ένας άνεμος ανανέωσης φυσά.....
      Σιγά σιγά μαζευόμαστε και οι ανάγκες του σπιτιού μας προβάλλουν επιτακτικές. Ανάμεσα σε όλα τα άλλα την εργασία μας, (αν υπάρχει) τα παιδιά, τα τυχόν προβλήματα, μπορεί να μείνει λίγος χρόνος για την "ψυχοθεραπεία" μας. Ένα όμορφο σχέδιο, μπορεί να μας συντροφέψει στα φθινοπωρινά μελαγχολικά απογεύματα, να βρει τη θέση του και να στολίσει το σπίτι μας. 
     Τουλάχιστον, για μένα σε αυτές τις εποχές η ενασχόληση αυτή μου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξω λίγο τη διακόσμηση βάζοντας την ψυχή μου και το μεράκι μου. Προσπαθώ να αλλάξω να"πειράξω" τα σχέδια που βρίσκω, ώστε να έχουν κάτι από εμένα.
    Σήμερα όμως, διάλεξα δύο σχέδια από την antique pattern library ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που συγκεντρώνει  σχέδια από όλο τον κόσμο από τις αρχές περίπου του 19ου αιώνα και τα προσφέρει δωρεάν.Οι λάτρεις των παλιών κλασικών σχεδίων (όχι μόνο για κέντημα ή πλέξιμο ...)  εδώ θα βρουν πολλά και ενδιαφέροντα σχέδια, που μπορεί να είναι εφαρμόσιμα και σήμερα.

antique pattern library

antique pattern library
               
    Η ποιότητα των φωτογραφιών είναι εξαιρετική και δεν θα σας δυσκολέψει στην εκτύπωση. Η επιλογή του υφάσματος και των χρωμάτων είναι δική σας υπόθεση. Απλά, προσαρμόστε τα στις δικές σας ανάγκες.....


   

   

   

1 σχόλιο:

  1. πολύ όμορφα σχέδια.
    σε ευχαριστούμε πολύ για το πολύ ενδιαφέρον site. Το άνοιξα και έχει πραγματικά πολύ ωραία πράγματα.
    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή