ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Χειροποίητες μπομπονιέρες

     Σε κάθε επίσημο γεγονός μιας οικογένειας, η προσωπική πινελιά πάντα αναδεικνύει, την αρχοντιά την νοικοκυροσύνη, την αγάπη και το γούστο της οικοδέσποινας. Σήμερα λοιπόν, επέλεξα να σας προτείνω διάφορες μπομπονιέρες, που θα τις φτιάξετε εύκολα, το κόστος είναι ελάχιστο, αλλά απαιτούν χρόνο και αγάπη..... Σας προτείνω ανάλογα με τα κομμάτια, που θέλετε να φτιάξετε να ξεκινήσετε τουλάχιστον 4 μήνες πριν από το ευχάριστο γεγονός, έτσι ώστε να μην αγχωθείτε  και το να χαρείτε . Ξεκινάω με ιδέες για βάφτιση και θα επανέλθω με ιδέες για γάμο. Όσο για σχέδια όρεξη να έχετε και φαντασία. Αν θελήσετε λεπτομέρειες για τον τρόπο κατασκευής και βοήθεια για σχέδια επικοινωνήστε μαζί μου.







3 σχόλια:

  1. Χρονια πολλα και καλα. Η Χαρη της Παναγιας να σου χαριζει ο,τι επιθυμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόκειται να βαφτίσω ένα μωράκι του χρόνου και θα με ενδιέφερε πολύ να φτιάξω τις μπομπονιέρες όπως το παπουτσάκι στην πρώτη φωτογραφία, είναι μια ιδέα που είχα εδώ και καιρό. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με βελονάκι..θεωρείται πως είναι σχετικά εύκολο? Υπάρχουν οδηγίες για το πατρόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν έχεις ασχοληθεί αρκετά με το βελονάκι θα σου πάρει λίγο χρόνο για να μάθεις το σχέδιο. Όμως αφού έχεις χρόνο μπροστά σου δοκίμασε και πιστεύω θα τα καταφέρεις. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και διευκρινίσεις μη διστάσεις να μου γράψεις στο nasiachat@gmail.com

      Διαγραφή