ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ιδέες για δώρα!!!!!!!

  Καλό μήνα σε όλους! Καλό κουράγιο σε όλους! Μέσα στον ορυμαγδό, μέσα στη δίνη των απρόσμενων γεγονότων, που στοιχειώνουν τη ζωή μας και ανατρέπουν την καθημερινότητά μας, πιστεύω ότι θα αντέξουμε, αν δημιουργήσουμε τις άμυνές μας και πλησιάσουμε ο ένας τον άλλο. Περισσότερο από ποτέ αυτό το ιστολόγιο μου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζί σας να μοιραστώ την μεγάλη αγάπη μου για το ταπεινό, μα τόσο αγχολυτικό κέντημα.
  Φίλες από την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Ρωσία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Λατινική Αμερική, την Ασία, σας ευχαριστώ για τις καθημερινές επισκέψεις και το ενδιαφέρον που δείχνετε. Στείλτε μου τις προτάσεις σας, αλλά και φωτογραφίες από τα κεντήματά σας για να τα παρουσιάσω. Στο προσεχές διάστημα, θα κάνω νέες προτάσεις, έρευνα αγοράς για σχέδια, υλικά  έτσι ώστε να έχετε ολοκληρωμένη άποψη.
 Σημερα, σας προτείνω να ετοιμάσετε δώρα για τους φίλους, ή τις φίλες που αγαπούν τα βιβλία. Οι σελιδοδείκτες είναι πάντα καλοδεχούμενοι και από ό,τι γνωρίζω πολλές φίλες κάνουν συλλογή από αυτούς. 
 Παρουσιάζω σχέδια και φωτογραφίες από διάφορους σελιδοδείκτες. Δεν μπορώ να "ανεβάσω" όλα τα σχέδια γιατί η χωρητικότητα του  ιστολογίου είναι συγκεκριμένη και οι εικόνες είναι γνωστό ότι είναι μεγάλα αρχεία. Όλα τα σχέδια υπάρχουν για κάθε ενδιαφερόμενη.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου